söndag 27 augusti 2017

De´ va´ dom som börja´ - 2


(forts från förra inlägget)

De fyra saker som gör att krig finns, som jag ser det, är alltså:
Vi tjänar pengar på dem
Vi kittar ihop oss mot en gemensam fiende
3 Gud är bara på vår sida och mot alla andra
4 Våra krig är alltid rättfärdiga eftersom vi bara försvarar oss, det är de andra som attackerar.

Alla krig bakåt i historien, på stormaktstiden t ex, var väldigt tunga i nr 1.
 - Hur klara finanserna, rikskanslern?
- Jo, vi börjar rusta upp förstås. Vapenskrammel ger klirr i kassan. Och så kan vi väl ockupera några länder också.

Kim Jong Un i Nordkorea är ju särskilt tung i nr 2. Vad gör väl att vi nordkoreaner svälter, vi står ju enade bakom vår älskade ledare i hans åttioelfte svindyra testuppskjutning som ska göra vår elaka fiende skiträdd.

Nr 3 då? Extremen här är väl terrorgänget IS, som ljuger ihop att koranen stöder deras agenda att avrätta alla människor, som inte delar deras åsikt att samhället ska bygga på att man hugger händer av tjuvar och använder kvinnor som dörrmattor.

SD i Sverige, hela deras propaganda-apparat bygger på nr 4. Och 2:an också av rena farten.
Vi ska känna oss hotade av invandrarna. Om invandrarna försvann skulle pensionärerna ha mer pengar, jobben skulle komma tillbaka, brotten och morden skulle bli färre och folkhemmet skulle vara här igen. Och framför allt skulle vi inte ha någon terrorism i landet.
En propaganda som är en enda stor fet lögn. 


SD skapades ur nazismen av nazister, hade hakkorsflaggor vid mötena, heilade och brände böcker skrivna av överlevare från Förintelsen. SD:s ledning vill till liv och pina inte att vi kommer ihåg detta. De låtsas som att de värnar den svenska kulturen och påstår att om Astrid Lindgren levde i dag skulle hon rösta på SD. Aldrig i livet att hon skulle göra det! Hon hatade nazismen, det framgår hur tydligt som helst i bl a hennes dagböcker om andra världskriget.

Och hon skulle aldrig luras av SD. En tredjedel av SD:s riksdagsledamöter har gjort sig sig skyldiga till våldsbrott eller ekonomibrott. Och så fort de försäger sig tittar Hitler fram. De säger aldrig "när vi får makten", de säger "när vi tar makten". Och när de har gjort det, så väntar utvisning eller fängelse för alla som det är så tydligt att de krigar mot och hatar, dvs invandrare, flyktingar, hbtq-personer, vänstersympatisörer och alla som värnar om de svaga i samhället.

Mönstret från 30- och 40-talets Hitler-Tyskland är så otroligt tydligt.

Och likheten med dagens USA. Deras så kallade president, den största galningen här i världen, slår så hårt han kan på både 1, 2, 3 och 4

Så att han kan ägna presidentskapet till det som det är ämnat för: att berika sig själv och minska sitt handikapp i golf.
.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar